Funnykito – Fotó: Jerzy Malicki/funnykito.info

Marionettel és tűzzsonglőrökkel érkezik az egri várba a Harlekin Bábszínház

Június 24-én az egri várba várja az érdeklődőket a Harlekin Bábszínház: a 10. Színházi Olimpia keretében brazil és dán bábművészeket is vendégül látnak.

Június 24-én 10 órakor a Kreatív Kráterkör Föld fölött című produkciójával indítják a napot az egri várban, majd 11 órától a Dániában élő bábos, Alex Barti lép színpadra Marionett-showjával.

16 órától a brazil Dan Marquez vendégjátékát láthatjuk, Funnykito Show címmel, végül 21 órától a Kreatív Kráterkör tűzzsonglőrei, a Pyrotrió előadásával zárul a 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett Bábművészeti Világtalálkozó programsorozata Egerben.

További információk a Harlekin Bábszínház oldalán olvashatók.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!