Sofie Krog Díva

Maskarádé Napokkal ér véget a Színházi Olimpia Szegeden

Június utolsó hétvégéjén, 24-én és 25-én Szegeden, a Kövér Béla Bábszínházban is véget ér a 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett Bábművészeti Világtalálkozó programsorozata. Mutatjuk a programot!

A Szervusztok Pajtikák! láncfesztivál harmadik eseményeként megrendezett Maskarádé Napokon – amely egyben a bábszínház évadzáró hétvégéje is lesz – hazai és külföldi művészek előadásaival várják a közönséget.

Szombaton Környei Alice Szegény ember inge című mesekoncertjével várják a legkisebbeket, délután pedig a bábszínház nagysikerű előadása, az Egy kupac kuflit lép színpadra.

Vasárnap az olasz Bruno Leone bábművész Pulcinella című előadásával indítják a programot,  de a gyereknek szóló előadások mellett a szervezők a felnőttekre is gondoltak: 19 órától Sofie Krog – Diva 18+ címmel láthatjuk a szabadstílusú bábszínészet és bizarr költészet ötvözetét Jack-In-Box vígjátékba csomagolva a dán Sofie Krog Társulat előadásában.

További információk és a részletes program ide kattintva érhető el.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!