Hobo az utcán (Pécs) – Fotó: Rajnai Richárd

Székesfehérváron hallhattuk Hobót az utcán – videó

A 10. Színházi Olimpia keretében Hobo az utcán címmel hallhatjuk Földes László Hobo utcakoncertjét, aki Kiss Zoltán gitáros kíséretében ezúttal Székesfehérváron örvendeztette meg a közönséget.

„Az a legjobb, amikor közel vagyok az emberekhez”– árulta el Hobo nemrég a Színházi Olimpián előadott, Hobo az utcán című utcaszínházi produkciójával kapcsolatban, amelyet az olimpia keretében összesen hat alkalommal láthatunk.

Június 9-én  Székesfehérváron, a Vörösmarty Színház előtti téren találkozhattak a Kossuth-díjas énekessel az érdeklődők. Az eseményről a Székesfehérvár.hu készített riportot. A koncert videója ide kattintva érhető el.

Hobo utcakoncertje még egy alkalommal, június 27-én, Nyíregyházán lesz hallható a Színházi Olimpia keretében.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!