Hobo az utcán (Pécs) – Fotó: Rajnai Richárd

Székesfehérváron hallhattuk Hobót az utcán – videó

A 10. Színházi Olimpia keretében Hobo az utcán címmel hallhatjuk Földes László Hobo utcakoncertjét, aki Kiss Zoltán gitáros kíséretében ezúttal Székesfehérváron örvendeztette meg a közönséget.

„Az a legjobb, amikor közel vagyok az emberekhez”– árulta el Hobo nemrég a Színházi Olimpián előadott, Hobo az utcán című utcaszínházi produkciójával kapcsolatban, amelyet az olimpia keretében összesen hat alkalommal láthatunk.

Június 9-én  Székesfehérváron, a Vörösmarty Színház előtti téren találkozhattak a Kossuth-díjas énekessel az érdeklődők. Az eseményről a Székesfehérvár.hu készített riportot. A koncert videója ide kattintva érhető el.

Hobo utcakoncertje még egy alkalommal, június 27-én, Nyíregyházán lesz hallható a Színházi Olimpia keretében.

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.