Szűcs Réka - forrás: Harlekin Bábszínház
Szűcs Réka - forrás: Harlekin Bábszínház

Színházi Olimpia Egerben is – Videóinterjú Szűcs Rékával

Az egri Harlekin Bábszínház igazgatójával, Szűcs Rékával Klész Bea készített interjút: a beszélgetés – amelyben a 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett programokról is szó lesz – június 1-jén 18 órától hallható.

A 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett Bábművészeti Világtalálkozó egri képviselője, a Harlekin Bábszínház is izgalmasabbnál izgalmasabb bábszínházi produkciókkal és változatos programokkal várja az érdeklődőket.

A tizenöt hazai és külföldi előadás és performansz mellett nemzetközi bábművészeti workshopot is tartanak Egerben: a június 1-jén 18 órától hallgatható interjúban erről is beszél majd Szűcs Réka, a bábszínház vezetője.

További cikkek
net_Rajzoltunk_egy_koeltemenyt_2023_2
A 10. MITEM részeként október 2-án 18 órától nyílik kiállítás a Nemzeti Színház első emeleti előcsarnokában, melynek keretében Magyarország rangos kortárs képzőművészei tisztelegnek alkotásaikkal Madách Imre főműve, Az ember tragédiája előtt.
nm_ajanlo_cl_XI_1_
Miért szól rólunk a Bánk bán? Mi köze van Molnár Ferencnek a nagy hajtépéshez? Kicsoda Grane? Mi a siker fokmérője? Mit kínál a 10. MITEM? Interjúk Udvaros Dorottyával, Blaskó Péterrel, Schnell Ádámmal és Berettyán Sándorral. És sok egyéb olvasnivalót kínál a Nemzeti Magazin friss száma.
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). Kulcsár Edit Ágota dramaturgot, a MITEM főszervezőjét kérdezzük a rendhagyó programról, a színház szerepéről és egy kimerítően szép évről.