Szűcs Réka - forrás: Harlekin Bábszínház
Szűcs Réka - forrás: Harlekin Bábszínház

Színházi Olimpia Egerben is – Videóinterjú Szűcs Rékával

Az egri Harlekin Bábszínház igazgatójával, Szűcs Rékával Klész Bea készített interjút: a beszélgetés – amelyben a 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett programokról is szó lesz – június 1-jén 18 órától hallható.

A 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett Bábművészeti Világtalálkozó egri képviselője, a Harlekin Bábszínház is izgalmasabbnál izgalmasabb bábszínházi produkciókkal és változatos programokkal várja az érdeklődőket.

A tizenöt hazai és külföldi előadás és performansz mellett nemzetközi bábművészeti workshopot is tartanak Egerben: a június 1-jén 18 órától hallgatható interjúban erről is beszél majd Szűcs Réka, a bábszínház vezetője.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!