Jelenet a székesfehérvári Mágnás Miska című előadásból
Jelenet a székesfehérvári Mágnás Miska című előadásból

A Mágnás Miskával nyit a Vörösmarty Színház

Szeptember 27-én a Mágnás Miska operett-bohózatot, szeptember 28-29-én a Boeing, Boeing vígjátékot,  szeptember 30-án pedig az Ájlávjú musicalt láthatja a közönség.

Szeptember 27-én ismert dallamokkal nyit a színház, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Ruff Tamás karnagy vezényletével láthatja újra a közönség az ország legnépszerűbb operett-bohózatát. A fő szerepekben Kis Diána Magdolnát, Ladányi Júliát, Krisztik Csabát és Sarádi Zsoltot láthatja a közönség.

Ezt követően két napig a Boeing, Boeing légies vígjátékáé a színpad, amely fergeteges sikert aratott az előző évadban. A közönség ráérezhet Camoletti humorára, és parádés színészi alakításokat láthat a darabban.

A szeptember az Ájlávjúval zárul, a világ talán legnépszerűbb Off-Broadway musicale rólunk szól, jelenetei bárkinek ismerősek lehetnek a saját életéből.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!