Jelenet a székesfehérvári Mágnás Miska című előadásból
Jelenet a székesfehérvári Mágnás Miska című előadásból

A Mágnás Miskával nyit a Vörösmarty Színház

Szeptember 27-én a Mágnás Miska operett-bohózatot, szeptember 28-29-én a Boeing, Boeing vígjátékot,  szeptember 30-án pedig az Ájlávjú musicalt láthatja a közönség.

Szeptember 27-én ismert dallamokkal nyit a színház, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Ruff Tamás karnagy vezényletével láthatja újra a közönség az ország legnépszerűbb operett-bohózatát. A fő szerepekben Kis Diána Magdolnát, Ladányi Júliát, Krisztik Csabát és Sarádi Zsoltot láthatja a közönség.

Ezt követően két napig a Boeing, Boeing légies vígjátékáé a színpad, amely fergeteges sikert aratott az előző évadban. A közönség ráérezhet Camoletti humorára, és parádés színészi alakításokat láthat a darabban.

A szeptember az Ájlávjúval zárul, a világ talán legnépszerűbb Off-Broadway musicale rólunk szól, jelenetei bárkinek ismerősek lehetnek a saját életéből.

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.