A 10. Színházi Olimpia záróeseménye

Ilyen volt a 10. Színházi Olimpia záróeseménye – videóval

Európa idei legnagyobb színház fesztiválja június végén ünnepi összművészeti eseménnyel zárult a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az eseménysorozat résztvevői, közreműködői, szervezői és a színházi szakma a közönséggel együtt ünnepelte azt a három hónapot, amely során a világszínház központjává vált Magyarország. A színpadi programról és az azt követő Szent Iván éji mulatságról készült videós beszámolónkat mutatjuk!

További cikkek
net_Rajzoltunk_egy_koeltemenyt_2023_2
A 10. MITEM részeként október 2-án 18 órától nyílik kiállítás a Nemzeti Színház első emeleti előcsarnokában, melynek keretében Magyarország rangos kortárs képzőművészei tisztelegnek alkotásaikkal Madách Imre főműve, Az ember tragédiája előtt.
nm_ajanlo_cl_XI_1_
Miért szól rólunk a Bánk bán? Mi köze van Molnár Ferencnek a nagy hajtépéshez? Kicsoda Grane? Mi a siker fokmérője? Mit kínál a 10. MITEM? Interjúk Udvaros Dorottyával, Blaskó Péterrel, Schnell Ádámmal és Berettyán Sándorral. És sok egyéb olvasnivalót kínál a Nemzeti Magazin friss száma.
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). Kulcsár Edit Ágota dramaturgot, a MITEM főszervezőjét kérdezzük a rendhagyó programról, a színház szerepéről és egy kimerítően szép évről.