A Színházi Olimpia hivatalos megnyitója - fotó: 4K Media Studio

A világszínház évét zárja Magyarország – videó

A hazai színházi élet idei évének meghatározó eseménye volt a több hónapon át tartó, országosan több mint 100 helyszínt lefedő 10. Nemzetközi Színházi Olimpia. A 750 előadást felölelő fesztivált minden részletében lehetetlen vállalkozás lenne bemutatni, összefoglalóként készült rövid videónk arra tesz kísérletet, hogy az eseménysorozat néhány kiemelt momentumát megörökítse. A fesztivált lezáró videós sorozatunk első része ez, amelyet a hazai résztvevőket bemutató további kisfilmek követnek majd.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!