Rozgonyi-Kulcsár Viktória - forrás: Jurányi Ház
Rozgonyi-Kulcsár Viktória - forrás: Jurányi Ház

Rozgonyi-Kulcsár Viktória: „A színház feladata a tabuk boncolgatása”

A család, az egyén és a társadalom viszonyáról szóló színházi fesztivállal csatlakozik a 10. Színházi Olimpiához a Jurányi Inkubátorház. A 2023. május 8. és 30. között zajló CSET Fesztiválon színházi előadásokon, beszélgetéseken, műhelyfoglalkozásokon keresztül járják körül a központi témákat különféle nézőpontokból, tabuk nélkül. 

Az eseménysorozatról a Jurányi és a FÜGE Produkció alapítójával, intézményvezetőjével, Rozgonyi-Kulcsár Viktóriával beszélgettünk.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!