Tiziana Barbiero
Tiziana Barbiero

„A színház egyet jelent a kapcsolatokkal” – Bergamóban, Tiziana Barbierónál járt a maszk

A 10. Színházi Olimpia úti filmjének következő állomása Bergamo és a Teatro Tascabile Di Bergamo.

Az olasz városban Tiziana Barbierót kaptuk lencsevégre, aki társulatával két előadással is érkezik a Magyarországra. Agy olasz-indiai koprodukció keretéban a Történetek a Mahábharátából című különleges előadás a MITEM programjában lesz látható, míg a Karinthy Színházban saját rendezését, a The Yoricks című darabot láthatja a közönség.

További cikkek
33520w
Fazekas Mihály klasszikus magyar meséjét Váradi Szabolcs dolgozta át és Némedi Árpád rendezte. A zenés mesejátékot május 17-én mutatták be Weöres Sándor Színházban és a Lázár Ervin program keretében Vas megyei általános iskolásoknak játsszák.
ket korea figura
Joël Pommerat: A két Korea újraegyesítése című kortárs francia darabját mutatta be a Figura Stúdió Színház. A gyergyószentmiklósi társulat a Boldogtalanok című előadást hozza el a 10. Színházi Olimpiára.
szj
A június 22. és 24. között rendezett fesztiválon határon túli színházak produkciói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéveseinek előadása, könyvbemutató és kiállítás is várja az érdeklődőket. Az ünneplő művészt a Nemzeti Színház kérdezte.