Silva (Die Csardasfürstin). Fotó: Martynas Aleksa

Csárdáskirálynő Fesztivál: bemutatkozik a litván társulat! – Videó

Június 3. és 10. között kerül megrendezésre a 10. Színházi Olimpia keretében a Csárdáskirálynő Fesztivál, amely során három különböző Csárdáskirálynő-értelmezés áll színpadra a Budapesti Operettszínházban. Lássuk a litván társulat bemutatkozását!

Június 7-én 19 órától a litván Kaunasi Állami Zenés Színház társulata érkezik a Budapesti Operettszínházba, hogy bemutassák saját Csárdáskirálynő előadásukat, Szilvia címmel. Az előadásra jegyek ide kattintva még elérhetők!

A Csárdáskirálynőt többször is színpadra állították a Kaunas-i Állami Zenei Színházban: a közönség már tudja, miről szól és hogy mire számítson. Ezúttal azonban az volt a céljuk, hogy más módon adják elő a csárdáskirálynő történetét és váratlan percekkel ajándékozzák meg a nézőket.

Az alábbi videóban előadás két főszereplője, Marija Arutiunova és Andrius Aspega köszöntik a budapesti közönséget.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!