Szabadkai Népszínház Magyar Társulata: Három nővér

Csehovval zárja évadát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház

A 10. Színházi Olimpia keretében bemutatott előadással zárja évadát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza: Csehov Három nővér című darabja lesz a színházi évad fináléja.

A dunaújvárosi teátrum színes és gazdag évadjának méltó befejezése lesz június 16-án 19 órától a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadása. Csehov klasszikusát ezúttal Sebestyén Aba rendező állította színpadra: az előadásra jegyek még elérhetők, ide kattintva.

Az előadás előtt az immár hagyományos díjátadó is sorra kerül a Bartók Kamaraszínház évadzáróján. A 17.30-kor kezdődő eseményen a színház közönségdíja is gazdára talál: kiderül, hogy a társulat öt jelöltje közül – Kovács Vanda, Dunaveczki Éva, Kiss Attila, Jegercsik Csaba, Vrabecz Botond – ki kapja a nagyérdemű elismerését.

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.