Szabadkai Népszínház Magyar Társulata: Három nővér

Csehovval zárja évadát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház

A 10. Színházi Olimpia keretében bemutatott előadással zárja évadát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza: Csehov Három nővér című darabja lesz a színházi évad fináléja.

A dunaújvárosi teátrum színes és gazdag évadjának méltó befejezése lesz június 16-án 19 órától a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadása. Csehov klasszikusát ezúttal Sebestyén Aba rendező állította színpadra: az előadásra jegyek még elérhetők, ide kattintva.

Az előadás előtt az immár hagyományos díjátadó is sorra kerül a Bartók Kamaraszínház évadzáróján. A 17.30-kor kezdődő eseményen a színház közönségdíja is gazdára talál: kiderül, hogy a társulat öt jelöltje közül – Kovács Vanda, Dunaveczki Éva, Kiss Attila, Jegercsik Csaba, Vrabecz Botond – ki kapja a nagyérdemű elismerését.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!