Hobo az utcán – Nyíregyháza (Fotó: Trifonov Éva)

Nyíregyházán láthattuk Hobo ingyenes utcakoncertjét

Június 27-én Hobo adott ingyenes utcakoncertet Nyíregyházán a 10. Színházi Olimpia keretében: a Kossuth-díjas énekest Kiss Zoltán gitáros kísérte a Hobo az utcán koncertsorozat utolsó állomásán.

Június 27-én a Szindbád Színháztörténeti Múzeum előtt zenélt Földes László Hobó, aki Kiss Zoltán gitáros kíséretében már öt alkalommal adott koncertet az utcán a 10. Színházi Olimpia keretében.

Hobo az utcán – Nyíregyháza (Fotó: Trifonov Éva)

„Itt a saját dalaimat játszom. Mindegyik előadott dalhoz tartozik egy kommentár vagy egy idézet: ezek azt az utat mutatják be, amelyet én jártam be – nagyon humoros és pofátlan módon. Nem úgy terveztük, de már az első – kecskeméti – koncerten is úgy alakult, hogy elénekeltem az első pár sort, utána kiléptem a mikrofon mögül és együtt énekeltem tovább a közönséggel. Én csak egy hang vagyok itt közülük. A cím is azt hangsúlyozza, hogy utcán kezdtem és most is itt vagyok.”

A nagy sikerű nyíregyházi előadásról készült képgalériát a Nyiregyhaza.hu oldalon lehet megtekinteni.

További cikkek
NM_ajanlo_XI_3
Miért aktuális ma Gogol Revizorja? Miért nézzünk Molnár Ferenc-darabot? Mitől élvezetes a mese műfaja? Megjelent a Nemzeti Magazin legfrissebb száma.
Berecz András – fotó: Eöri Szabó Zsolt
A Színházi Olimpia keretében megrendezett Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál házigazdáját arról is kérdeztük, megférhet-e hat dudás egy csárdában.
Ifjú barbárok - jelenet - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Négy alkalommal is láthatjuk az Ifjú barbárok című előadást a Nemzeti Színházban november 28. és december 1. között.