Ifj. Simet László - fotó: Eöri Szabő Zsolt

Fekete Péter: „Katartikus élmény volt” – videó

A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata kétséget kizárólag az április 15-i megnyitó, és benne a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében megvalósult Átmentem produkció volt. Ifj. Simet László artistaművész előadásáról, a cirkuszművészet szerepéről és az olimpiai rendezvénysorozatról beszélgettünk Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.

 

További cikkek
net_Rajzoltunk_egy_koeltemenyt_2023_2
A 10. MITEM részeként október 2-án 18 órától nyílik kiállítás a Nemzeti Színház első emeleti előcsarnokában, melynek keretében Magyarország rangos kortárs képzőművészei tisztelegnek alkotásaikkal Madách Imre főműve, Az ember tragédiája előtt.
nm_ajanlo_cl_XI_1_
Miért szól rólunk a Bánk bán? Mi köze van Molnár Ferencnek a nagy hajtépéshez? Kicsoda Grane? Mi a siker fokmérője? Mit kínál a 10. MITEM? Interjúk Udvaros Dorottyával, Blaskó Péterrel, Schnell Ádámmal és Berettyán Sándorral. És sok egyéb olvasnivalót kínál a Nemzeti Magazin friss száma.
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). Kulcsár Edit Ágota dramaturgot, a MITEM főszervezőjét kérdezzük a rendhagyó programról, a színház szerepéről és egy kimerítően szép évről.