Szűcs Nelli - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Szűcs Nelli - fotó: Eöri Szabó Zsolt

Szűcs Nelli: „Nem én vagyok a színház, hanem az, ami köztem és a nézők között létrejön”

Szűcs Nelli Jászai Mari-díjas, Érdemes- és Kiváló Művész az egyik legsokoldalúbb színművésznő hazánkban. A Nemzeti Színház társulati tagja pályája során számos rangos elismerést kapott már. Legutóbb a Szarvasi Vízi Színház idei „Színház a víz felett” programjában vehette át a legjobb női alakítás díját. Az alábbi interjúban szó esik a nagy sikerrel játszott Fedák Sári – önálló estjéről, Beregszászról, a Cipruson több ezer éves helyszínen előadott Bakkhánsnők című előadásról és persze az idei évadról.

Az interjú eredetileg a Nemzeti Színház oldalán jelent meg.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!