Cseke Péter - fotó: 4K Media Studio
Cseke Péter - fotó: 4K Media Studio

A Kecskeméti Katona József Színház hivatalosan is csatlakozott a 10. Színházi Olimpiához

Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója, a március 27-én a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztató keretében személyesen vette át a Színházi Olimpia zászlaját.
A Nemzeti Színházban Vidnyánszky Attila, a 10. Színházi Olimpia művészeti vezetője, Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója és Borsa Kata, a Karzat Színház vezető munkatársa, valamint Pál Kálmán, a Karzat Színház igazgatója osztotta meg gondolatait az április 1-jén kezdődő 10. Színházi Olimpiáról és számolt be az elkövetkezendő hónapok programjairól. Az eseményen Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója is jelen volt; személyesen vette át a 10. Színházi Olimpián résztvevők számára biztosított zászlót, amellyel a teátrum hivatalosan is csatlakozott a programsorozathoz.
A

Színház két előadással vesz részt az Olimpián. A közönség április 25-én a Koponyánk, körülbelül című előadást láthatja a Ruszt József Stúdiószínházban, május 23. pedig az Anna Karenina látható a nagyszínház színpadán.

További cikkek
33520w
Fazekas Mihály klasszikus magyar meséjét Váradi Szabolcs dolgozta át és Némedi Árpád rendezte. A zenés mesejátékot május 17-én mutatták be Weöres Sándor Színházban és a Lázár Ervin program keretében Vas megyei általános iskolásoknak játsszák.
ket korea figura
Joël Pommerat: A két Korea újraegyesítése című kortárs francia darabját mutatta be a Figura Stúdió Színház. A gyergyószentmiklósi társulat a Boldogtalanok című előadást hozza el a 10. Színházi Olimpiára.
szj
A június 22. és 24. között rendezett fesztiválon határon túli színházak produkciói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéveseinek előadása, könyvbemutató és kiállítás is várja az érdeklődőket. Az ünneplő művészt a Nemzeti Színház kérdezte.