Cseke Péter - fotó: 4K Media Studio
Cseke Péter - fotó: 4K Media Studio

A Kecskeméti Katona József Színház hivatalosan is csatlakozott a 10. Színházi Olimpiához

Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója, a március 27-én a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztató keretében személyesen vette át a Színházi Olimpia zászlaját.
A Nemzeti Színházban Vidnyánszky Attila, a 10. Színházi Olimpia művészeti vezetője, Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója és Borsa Kata, a Karzat Színház vezető munkatársa, valamint Pál Kálmán, a Karzat Színház igazgatója osztotta meg gondolatait az április 1-jén kezdődő 10. Színházi Olimpiáról és számolt be az elkövetkezendő hónapok programjairól. Az eseményen Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója is jelen volt; személyesen vette át a 10. Színházi Olimpián résztvevők számára biztosított zászlót, amellyel a teátrum hivatalosan is csatlakozott a programsorozathoz.
A

Színház két előadással vesz részt az Olimpián. A közönség április 25-én a Koponyánk, körülbelül című előadást láthatja a Ruszt József Stúdiószínházban, május 23. pedig az Anna Karenina látható a nagyszínház színpadán.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!