Forrás: Pécsi Nemzeti Színház Facebook-oldala

Hobo-koncerttel, kötéltánccal és balettel várta Pécsett a Színházi Olimpia az érdeklődőket

Május 31-én a Pécsi Nemzeti Színház előtt különleges programokkal készültek a 10. Színházi Olimpia keretében: Földes László Hobo koncertje és kötéltánc-villámperformansz is várta a közönséget.

Az Átmentem-projekt – amely a Színházi Olimpia április 15-i megnyitójának egyik fő produkciója volt – országszerte több mint húsz helyszínen mutatkozik be. Ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy melyek azok az alapértékek, amelyeket bármi áron át kell menteni, át kell adni a következő generációnak.

A villámperformansz előtt Hobo adott ingyenes koncertet a színház előtti téren, majd a rijekai Horvát Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című balettelőadása várta az érdeklődőket.

(Via Pécsi Nemzeti Színház)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!