Forrás: Pécsi Nemzeti Színház Facebook-oldala

Hobo-koncerttel, kötéltánccal és balettel várta Pécsett a Színházi Olimpia az érdeklődőket

Május 31-én a Pécsi Nemzeti Színház előtt különleges programokkal készültek a 10. Színházi Olimpia keretében: Földes László Hobo koncertje és kötéltánc-villámperformansz is várta a közönséget.

Az Átmentem-projekt – amely a Színházi Olimpia április 15-i megnyitójának egyik fő produkciója volt – országszerte több mint húsz helyszínen mutatkozik be. Ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy melyek azok az alapértékek, amelyeket bármi áron át kell menteni, át kell adni a következő generációnak.

A villámperformansz előtt Hobo adott ingyenes koncertet a színház előtti téren, majd a rijekai Horvát Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című balettelőadása várta az érdeklődőket.

(Via Pécsi Nemzeti Színház)

További cikkek
net_Rajzoltunk_egy_koeltemenyt_2023_2
A 10. MITEM részeként október 2-án 18 órától nyílik kiállítás a Nemzeti Színház első emeleti előcsarnokában, melynek keretében Magyarország rangos kortárs képzőművészei tisztelegnek alkotásaikkal Madách Imre főműve, Az ember tragédiája előtt.
nm_ajanlo_cl_XI_1_
Miért szól rólunk a Bánk bán? Mi köze van Molnár Ferencnek a nagy hajtépéshez? Kicsoda Grane? Mi a siker fokmérője? Mit kínál a 10. MITEM? Interjúk Udvaros Dorottyával, Blaskó Péterrel, Schnell Ádámmal és Berettyán Sándorral. És sok egyéb olvasnivalót kínál a Nemzeti Magazin friss száma.
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). Kulcsár Edit Ágota dramaturgot, a MITEM főszervezőjét kérdezzük a rendhagyó programról, a színház szerepéről és egy kimerítően szép évről.